Share

Holmesglen TAFE Eildon VIC

Holmesglen TAFE Eildon VIC

Project Description

Holmesglen at Eildon is a rural learning centre & conference retreat including a unique blend of corporate conferencing, event spaces, accommodation and outdoor activities embedded in one of Victoria’s most stunning natural landscapes.

The facility is situated on a 660 acre property owned and operated by Holmesglen Institute and is truly one of the hidden gems of the Goulburn Valley region. It offers a unique blend of conferencing and event spaces, accommodation, catering and outdoor activities on site. The purpose built facility was originally opened in 2009 and has continued to expand with additional rooms opening in 2014.

With stunning views out over Eildon and surrounding valleys, the facility offers three flexible conference rooms and two smaller board rooms, each with a full range of audio visual equipment and wireless internet. Both large and small groups can be accommodated with a capacity for up to 200 people theatre style and 140 for a seated function. The facilities are also perfect for the smaller intimate groups, board meetings and workshops for smaller teams. The lounges, decks, and gardens provide conference delegates with numerous breakout spaces and dining options.

The accommodation has the ability to sleep up to 120 guests overnight and longer. All rooms have spectacular views of the valleys below. Corporate rooms include King, queen or twin share options all with en-suite bathrooms, guest amenities, hair dryer, television, desk, bar fridge, tea and coffee making facilities, iron and ironing board. All have ceiling fans, heating and reverse cycle air conditioning.

Standard rooms include private bathroom facilities, full linen and towels, tea and coffee making facilities, guest amenities, hair dryer, iron and ironing board, heating and ceiling fans as well as a central dining table and chairs.

Project Info

Value

$8 million

Type

Conferencing, Events Centre, Accommodation and Farmhouse Refurbishment

Size

3,500 m² floor area

Completed

2009

Collaboration

Design Concept by Peter Crick in association with Perrott Lyon Mathieson Architects.